BREAKING NEWS

Sikkerhed ikke i orden på Hotel Legolands buffet

I dag kom der en lille pakke til vores Victoria, som trøst for at hun blev overfaldet af en legofigur på Hotel Legoland, Billund, som vi var igang med at teste sidste fredag / lørdag omkring handicapforhold. Der kommer senere flere artikler omkring dette på www.HandicapForhold.dk.

Mens vi alle 5 sad stille og roligt og lige havde fået morgenmad på tallerken skete der det som ikke måtte ske. En stor legofigur væltede ned over vores lille pige, hvor den ramte hendes arm.

Det skete da en svensk pige ved nabobordet blot ville føle på figuren, og så væltede den bagover og ramte Victoria. Heldigvis kun hendes arm, for hvis hun havde siddet blot få cm til venstre havde hun fået den spidse genstand direkte i nakken og det havde kunne haft meget mere alvorlige konsekvenser end det der skete.

Vi var meget heldige af at den stol havde så høj en ryg i forhold til pigens højde. Stolen afværgede en del af faldet fra Legofiguren, så hun ikke kom til skade mere end hun gjorde, da hun bliver ramt af den spidse genstand.

Rystet over at det kan ske

Vi er stadig rystet over at det kunne ske, og i det brev som direktøren for Legoland Billund har sendt til os, skriver han at pakken er en lille trøst til hende, og at de har iværksat tiltag så lignende kan undgås i fremtiden.

Ja, det kan da godt være at man har tænkt på det barn det er gået ud over men hvad med de to andre børn som var med, og deres forældre, som man helt glemmer.

Nu må vi hellere ud og købe to ækser mere med LEGO da de to andre søskende nok ikke kan forstå at det er til Victoria og hvorfor der ikke er til dem alle tre. Vi havde i forvejen nok udfordringer da, da vi kort forinden ovennævnte episode havde opdaget at Victoria var en af dem som havde vundet en præmie i den skattejagt overnattende gæster kan deltage i på Hotel Legoland. Storebror mente nemlig at det Lego City Victoria havde vundet var til ham.

About Author